











Piedāvājums:
Uzkoda: Viegli marinēta foreles fileja, Dashi buljona želeja, marinēti, kolrābji, buši mērce
Pamatēdiens: Grilēts kazas gaļas iesms, svaigi cepta maize, marinējumi, kimči kāposti
Deserts: Topinambūru – baltās šokolādes krēms, lazdu rieksti, “Curonia” kafijas drumstalas, karameles čipsi
Cena: 25 EUR
Darba laiks:
P. – Sv. 12:00 – … ar iepriekšēju pierakstīšanos
Kontakti:
Adrese: “Nornieki”, Snēpeles pagasts, Kuldīgas novads
Tālrunis: (+371) 26620488
straussunkaza.lv
FB: straussunkaza
Strauss un Kaza aicina uz garšas ceļojumu, kur Latvijas izcilākie produkti satiekas ar pasaules garšu niansēm, radot īpašu ēdienkarti Kuldīgas Restorānu nedēļai.
Sākumā – maigi marinēta forele no “Mazsalijas”, kuras garšu izceļ japāņu iedvesmots dašī buljona pieskāriens. Turpinājumā – sulīgs kazas gaļas iesms, lēni grilēts un pasniegts ar svaigi ceptu maizi un dažādiem fermentētiem papildinājumiem. Noslēgumā – samtaini maigs topinambūru un baltās šokolādes krēms ar ““Curonia Coffee Roasters” grauzdētās kafijas drumstalām un kraukšķīgu karameles čipsi.
Šī ēdienkarte ir mūsu veltījums vietējiem audzētājiem un ražotājiem, kas ļauj radīt jaunas un neatkārtojamas garšas.