Piedāvājums:
Kompliments: Brieža tartars
pašcepta brioche maize, konfitētu ķiploku emulsija, parmezāns
Uzkoda: Mazsāliju foreles karpačio
citrusu ajoli, marinēts baltais redīss, foreļu ikri, diļļu krēms
Pamatēdiens: Lēni gatavots brieža steiks
selerijas saknes biezenis, karamelizēti sīpoli sarkanvīnā, selerijas saknes konfits, demi glace mērce, ķiploku sviests, brokolis
Deserts: Mājas meduskūka
burbona-vaniļas biezpiena krēms, karamelizēta plūme
Cena: 25 EUR
Darba laiks:
O.-C. -12:00-20:00
P.-S. 12:00-22:00
Sv. 12:00-20:00
Kontakti:
Adrese: Baznīcas iela 11, Kuldīga
Tālrunis: (+371) 63350588
Fb: kuldigasmetropole
Restorāns Metropole aicina uz Kuldīgas Restorānu nedēļu, piedāvājot ēdienus, kuros tradicionālās vērtības satiekas ar mūsdienīgu pieeju.
Niansēm bagāts brieža tartars uz gaisīgas, sviestā apgrauzdētas brioche maizītes, viegls un maigs “Mazsālijas” foreles karpačo ar kraukšķīgiem, marinētiem baltajiem redīsiem, sulīgs brieža steiks un mājas meduskūka ar burbona vaniļas krēmu – katrs no šiem ēdieniem sola baudījumu, kas iepriecinās pat prasīgākās garšu kārpiņas.
Īpašs piedāvājums tiem, kas novērtē izmeklētu garšu un patīkamu atmosfēru!