Piedāvājums:
Kompliments: Kraukšķīgs kartupeļu – parmezāna rosts
Uzkoda: Lokālo uzkodu izlase
* Mini tarte ar sieru un dzērvenēm
Ventas vimbas tartars
* Mini ganu pīrāgs
* Smilšu mīklas pīrāgs ar šitaki sēnēm
Pamatēdiens: Medū karamelizētas ribiņas, pildīts kartupelis ar ķiploku sviestu
VAI
Panēts siers (veģetārs), panko rīvmaize, garšaugi, ķiploku-diļļu eļļa
Deserts: Peldošās salas
Cena: 25 EUR
Darba laiks:
C. – Sv. 12:00 – 20:00
Kontakti:
Adrese: Ēdoles pils, Ēdole, Kuldīgas novads
Tālrunis: (+371) 29184721
FB: pilskrogsedole
Pilskrogs piedāvā Kuldīgas Restorānu nedēļas īpašo ēdienkarti, kur apvienoti Alsungas puses produkti un sezonālie labumi, radot neatkārtojamas garšu kombinācijas.
Sāciet ar kraukšķīgu kartupeļu-parmezāna rostu ar pavasara zaļumiem un biezpiena krēmu, papildinātu ar mazsālītu vietējo foreles fileju, paipalas oliņu un ķiploku-diļļu eļļu. Tālāk – lokālo uzkodu izlase, kas sastāv no mini tartes ar “Kalnu Āzeri” sieru un “Stīgas” dzērvenēm, Ventas vimbas tartara uz Alsungas rupjmaizes grauzdiņa ar zaļumu krēmu, mini ganu pīrāga ar liellopa gaļu no Alsungas saimniecības “Paulīnes” un kartupeļiem no “Sudrabkalni”, un smilšu mīklas pīrāga ar šitaki sēnēm no “Garīkas” un kardamona sēklām.
Pamatēdienā baudīsiet medū karamelizētas ribiņas, pildītu kartupeli ar ķiploku sviestu, karstos kāpostu salātus un zaļo lociņu mērci, kuru papildina vietējie labumi no “Smaidas”, “Sudrabkalni” un Alsungas medus. Veģetārā versijā – panko rīvmaizē un garšaugos panēts “Kalna Āzeri” siers ar ķiploku-diļļu eļļu.
Noslēgumā – peldošās salas ar griljāžu, dzērveņu želeju, kas gatavota no laiku piens no “Indrāni”, “Gilano” olām un dzērvenēm no “Stīgas”.
Izbaudiet īstu vietējo garšu un viesmīlību Pilskrogā!